Besiktningsföretaget

Ju bättre en BRF kan planera sitt underhåll, desto enklare blir det att hålla ner kostnader och spara tid. Därför finns vi. Med modern teknik och erfarna besiktningsmän gör vi vardagen trygg, smart och smidig för Sveriges alla BRF:er.

Besiktningsföretaget

Certifikat & Kvalifikationer

• SBR-anslutna besiktningsmän

• Certifierade energiexperter (godkända hos Boverket)

• Av RISE certifierade funktionskontrollanter (gäller OVK)

Få full koll på ert underhåll

Som modernt besiktningsföretag gör vi mer än bara kontrollerar er BRF – vi hjälper till att stärka den. Ett exempel på detta är vår digitala underhållsplan. Det är ett webbaserat och användarvänligt verktyg som gör att ni enkelt kan agera, planera och budgetera för fastighetens framtid. Alla i styrelsen kan snabbt se vad som behöver renoveras eller utföras – när, av vem och till vilken kostnad.

Allt loggas automatiskt och inget lämnas åt slumpen. Det gör att ni alltid kan ligga steget före och säga hej då till ovisshet, dammiga pärmar och papper på vift. Dessutom räknar underhållsplanen ut avsättningen, så att er styrelse alltid vet vad som bör avsättas varje månad. Kort sagt, fördelarna är stora och möjligheterna många – hör gärna av er så berättar vi mer.

Vi är med på resan

För att en fastighet ska må bra krävs ett aktivt arbete. Med vår hjälp slipper er styrelse lägga ner det arbetet. Samtidigt ser våra besiktningsmän till att er underhållsplan alltid är korrekt uppdaterad.

Våra tjänster

Vi hjälper er med allt som rör besiktning, och med vår digitala underhållsplan kan er BRF-styrelse enkelt arbeta proaktivt. Med Besiktningsföretaget får ni med andra ord stenkoll på allt som rör fastigheten, till exempel:

  • Energideklaration – vi hjälper er att minska er förbrukning med upp till 45 %.
  • OVK – vi ökar förutsättningarna för ett bra inomhusklimat och ser till att ventilationssystemet är energieffektivt.
  • Radonmätning – vi ser till att nivåerna mäts på rätt sätt i rätt intervaller.

Vill ni veta mer? På besiktningsföretaget.se har vi samlat alla våra tjänster.

Om oss

Vi är ett Göteborgsbaserat besiktningsföretag som hjälper BRF-styrelser till en tryggare och enklare vardag. Givetvis är vi certifierade och självklart arbetar vi med helhetslösningar. Men framförallt är vi dedikerade och lyhörda. Genom att kombinera erfarenhet med modernitet ser vi till att er fastighet förblir frisk och stark. Välkommen till Besiktningsföretaget.

Det här säger våra kunder om oss

BRF Atlasmure

”Beställde energideklaration till BRF. Gick hur smidigt som helst, trevlig bemötande och mycket prisvärt. Fem stjärnor!”

– Marcus Lotzman

BRF Vänner i Båstad

”Vi är väldigt nöjda med den underhållsplan som upprättades och rekommenderar alltid vidare Besiktningsföretaget.”

– Fredrik Alexandersson

BRF Spantplan

”Otroligt professionell besiktningsman som talade ett språk som en lekman som jag hade lätt att förstå. Sparade mig och övriga styrelsen mycket huvudvärk.”

– Iréne Axelsson

Kontakta oss

William Carlsson

Försäljningschef