Byggprojekt

Vi på Byggprojekt hjälper bostadsrättsföreningar med att ta fram säkra och hållbara lösningar på fönster och dörrar. Vi jobbar med Sveriges ledande fönstertillverkare och kan därför erbjuda skräddarsydda förslag utifrån önskan på stil, kvalitet och pris. För att säkerställa kvaliteten på våra fönsterbyten utbildar vi våra montageteam kontinuerligt och på alla fönster som vi säljer är det alltid 10 års garanti.

Våra tjänster

• Fönsterbyte

• Altandörrar

• Ytterdörrar

• Entrépartier

• 10 års garanti

• Skräddarsydda lösningar

Certifikat & Kvalifikationer

Kreditvärdighet AA

ID06 Byggregler

Om oss

Byggprojekt är en byggfirma som är specialister på att byta och montera fönster och dörrar. Från Strömstad i norr till Göteborg i söder byter våra montörer ca 5000 fönster och dörrar per år hos både små och stora bostadsrättsföreningar.

Det här säger våra kunder om oss

BRF Jättens Gömme

”Byggprojekt bytte ca 1100 fönster och dörrar i vår förening. De höll tidsplanen, hade ett mycket trevligt bemötande mot alla boende. Höll rent och snyggt omkring sig. Vi kan verkligen rekommendera att låta Byggprojekt sköta fönsterbytet!”

– Johan Iversen

BRF Lillemossen

”Det gick väldigt smidig trots att jobbet utfördes medan vi bodde kvar i våra lägenheter. Vi rekommenderar Byggprojekt varmt. Effektiva hantverkare, lätta att samarbeta med. Bra resultat, de kan sin sak!”

– Fredrik Malmström

BRF Halleskogen

”Vi fick en väl genomarbetad offert som följdes upp med hög kvalitet på utförandet. Det, i kombination med god kommunikation och hållbara ramar för både tidsram och ekonomi gjorde detta till ett smidigt projekt för oss. Vi är mycket nöjda.”

– Mia Westerblad

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trädgård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster