Charge Amps

Vi erbjuder smarta laddlösningar för bostadsrättsföreningar. Våra laddstationer är designade och producerade i Sverige med hög IP-klassning för att passa optimalt oavsett om ni installerar i ert garage eller på en utomhusparkering. Alltid uppkopplade med vår molntjänst som är integrerad mot flertalet olika ekonomisystem för enkel administration av kostnader och förbrukning.

Charge amps

Certifikat & kvalifikationer

  • Utbildade och certifierade installatörer och säljare genom Charge Amps Academy.
    Gå Charge Amps kurser för att bli en certifierad installatör. Läs mer här.

Om oss

Charge Amps är en ledande svensk leverantör av innovativa och hållbara laddningslösningar för elbilar. Charge Amps utvecklar smarta och användarvänliga laddningsprodukter med snygg design, för användning av hushåll, företag och på publika platser. För mer information, se chargeamps.com

Våra tjänster

Våra två laddstationer Charge Amps Halo och Charge Amps Aura är tillverkade av hållbart återvunnet aluminium och passar alla olika laddbehov som kan tänkas uppkomma i er bostadsrättsförening. Med hjälp av Charge Amps Amp Guard som är en smart uppkopplad effektvakt synkas elbilsladdningen med elen som finns tillgänglig i era fastigheter och lastbalanserar kontinuerligt för effektiv och säker laddning.

Det här säger våra kunder om oss

BRF Betslet

”Våra laddstationer från Charge Amps fungerar väldigt bra och fler och fler medlemmar börjar använda dem. Vi har även tre laddstationer som ingår i en laddpool så att flera medlemmar kan dela på samma laddare . Administrationen av syste- met är enkel och vi uppskattar den översiktliga websidan där man kan följa varje laddare i realtid. Särskilt uppkopplingen till SBC underlättar med helt automatisk fakturering av elförbrukningen till våra medlemmar”

– Jörgen Fritz

Google reviews

”Mycket bra produkter och ett fantas- tiskt kundbemötande”

– John Sangve

Google reviews

”Sjukt bra service! Snabbt, smidigt och enkelt. Allt klart och igång på under 24 timmar. Stort tack!”

– Andreas Bennetter

Kontakta oss

Torbjörn Berntstedt

Key Account Manager inom Sales Nordics