Dofab

Dofab AB arbetar dagligen med många av de frågor som bostadsrättsföreningar brottas med. Vi utvärderar t.ex. vilka fönster, dörrar och portar som kan behållas och renoveras och vilka som bör och kan bytas till nya. Vårt arbete är att förenkla för dig som ansvarar för fönster, dörrar och portar i din bostadsrättsförening och ge dig en professionell och erfaren bedömning och rådgivning. Våra offerter är kostnadsfria och utgår alltid från din specifika fastighet.

Våra tjänster

• Utvärdera status på fönster, dörrar och portar

• Ta fram förslag baserat på önskat utseende och egenskaper

• Ge råd ang. bestämmelser och krav

• Kontakt med stadsbyggnadskontor, arkitekt och antikvarier

• Leverans fönster, dörrar och portar enligt plan

• Service eller råd efter leverans

Certifikat & Kvalifikationer

Sunda hus

AAA-ratingen från 2020/2021

ID06 Byggregler

Om oss

DOFAB AB är ett stabilt familjeföretag som sedan år 2004 tillverkar skräddarsydda fönster, dörrar och portar efter dina mått och önskemål. Vi är experter på lite för högt, lite för lågt, udda mått och runda former. Vi tror på massiva material, hög kvalitet och hög service.

Det här säger våra kunder om oss

BRF Gatenhjelm

”Vi är väldigt glada över vårt val av portleverantör. Hög kvalitet samtidigt som vi kunde få det utseende vi efterfrågade. Hög servicenivå, lyhördhet och flexibilitet är ord som beskriver hur vi upplevde Dofab AB under vårt samarbete.”

– Anders Lindgren

BRF Kusttorget

”Dofab AB uppvisar kvalitet i allt de gör. Responsen är snabb och de är tydliga i sin kommunikation och lätta att samarbeta med. Vi kände oss trygga under hela resan och även efter installationen har återkoppling och service varit utmärkt”

– Kristofer Granefelt

BRF Erik Dahlbergsgatan 12

”Stor kunskap, bra bemötande och en smidig process från första kundkontakt till offert, leverans och installation. Det har varit ordning och reda, inget strul och vi kan intyga att Dofab AB är en trygg och trovärdig leverantör som håller vad de lovar”

– Per Wiklund

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trädgård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster