Goedu Entrémattor & Tvättservice

GOEDU hjälper er förening att få ett helt och rent helhetsintryck i er entré året runt. Med hjälp av vår tvättservice av era entrémattor får era boende och gäster ett fint och ombonat välkomnande vare sig ni vill exponera er förenings logotyp eller använda neutrala mattor.

Våra tjänster

• Tvättservice

• Anpassat tvättschema

• Leverans och byte

• Entrémattor

• Logomattor

• Skrapmattor

• Hela och rena vid leverans

Certifikat & Kvalifikationer

Mattor klarar industritvätt

FR2000

EN 13501-1 testade

Fria från PVC

Ljusbeständiga

Färgfasta

11 års garanti för färgbortfall

Tillverkade i Polen

Om oss

Vi är utmanaren i Tvättservicebranschen som en av få aktörer som erbjuder våra kunder att köpa sina egna mattor och enbart betala för löpande faktisk tvättkostnad. Ett smartare alternativ för BRF:er som är vana att hyra mattor eftersom ni över tid får en lägre totalkostnad. Jämför idag - Vi tar hand om pappersarbete och byte imorgon.

Det här säger våra kunder om oss

BRF Hovås Hills

"När vi gjorde en genomlysning av marknaden föll valet på Goedu eftersom vi fick nya mattor vid uppstart samt att leveranstiden var kort och priset var rätt. Servicen och kontakten har fungerat mycket bra"

- Styrelseledamot, Oskar Hellsten

Företagskund

"Förut när vi hyrde mattor fick vi en blandad kompott av mattor. Ibland trasiga och ibland fel storlek. Nu får vi alltid tillbaka våra egna mattor vilket känns tryggt."

- Thomas, Kungsbacka Gummi

Företagskund

"För oss är det viktigt att entrémattan är ren och prydlig då vi arbetar med höga hygienkrav i vår kärnverksamhet. Våra patienter ska känna att vi har koll på våra rutiner i allt vi gör."

- Maria, Ugglans Vårdcentral

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trädgård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster