Husrekond

Ni har problemet – vi har lösningen. Husrekond har egen- utvecklade medel och metoder för att tvätta och skydda tak, väggar och uteplatser – helt giftfritt! Genom att tvätta med extra syresatt vatten som lämnar en 100% ren yta, utan att använda giftiga medel, men med samma rena resultat. Att bekämpa alger (cyanobakterier) och mögel (svamp) är en viktig del i fastigheters välmående. Att kunna göra det utan skadliga medel är ännu viktigare för de boende.

Certifikat & Kvalifikationer

• Helt giftfritt

Om oss

Vi jobbar alltid under parollen ”Giftfritt preparat – rent resultat”. Kunder ska kunna känna sig säkra med att barn och husdjur inte påverkas av tvätten. Därför har vi egen- utveckling och produktion av våra produkter, som går via vår kemist/utvecklare för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vi är primärt verksamma i Västsverige.

Våra tjänster

• Tvätt av tak, väggar och utemiljöer

• Kiselimpregnering & -behandling

• Driftunderhåll

• Jordfelsbrytartest med dokumentation

• Sanering av soprum och sopkärl

Det här säger våra kunder om oss

Solgläntans Samfällighets- förening

”Behandling av 8st tak på garage- längor. Åtgärden utfördes inom utlova tid (rengöring samt ytbehandling), och vi är mycket nöjda med resultatet så här långt. Taken är rena och fina och har i princip återfått sin ursprungliga färg.”

– Roland Strååth.

Sparrman Bygger AB

”Super Vaja att ta bort fett är fan- tastiskt, fungerar klockrent. Oxytvätt Sanitet var så enkelt att använda och så rent det blev. Medlet som tätar be- tongpannor står på tur att användas.”

– Bengt-Åke Sparrman

Kontakta oss

Denni Jansson

Innovatör / general manager