Husrekond

Ni har problemet – vi har lösningen. Husrekond har egenutvecklade medel och metoder för att tvätta och skydda tak, väggar och uteplatser – helt giftfritt! Genom att tvätta med extra syresatt vatten som lämnar en 100% ren yta, utan att använda giftiga medel, men med samma rena resultat. Att bekämpa alger (cyanobakterier) och mögel (svamp) är en viktig del i fastigheters välmående. Att kunna göra det utan skadliga medel är ännu viktigare för de boende.

Våra tjänster

• Tvätt av tak, väggar och utemiljöer

• Kiselimpregnering & -behandling

• Driftunderhåll

• Jordfelsbrytartest med dokumentation

• Sanering av soprum och sopkärl

Certifikat & Kvalifikationer

Helt giftfritt

Om oss

Vi jobbar alltid under parollen ”Giftfritt preparat – rent resultat”. Kunder ska kunna känna sig säkra med att barn och husdjur inte påverkas av tvätten. Därför har vi egenutveckling och produktion av våra produkter, som går via vår kemist/utvecklare för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vi är primärt verksamma i Västsverige.

Det här säger våra kunder om oss

Solgläntans Samfällighets- förening

”Behandling av 8st tak på garagelängor. Åtgärden utfördes inom utlova tid (rengöring samt ytbehandling), och vi är mycket nöjda med resultatet så här långt. Taken är rena och fina och har i princip återfått sin ursprungliga färg.”

– Roland Strååth.

Sparrman Bygger AB

”Super Vaja att ta bort fett är fantastiskt, fungerar klockrent. Oxytvätt Sanitet var så enkelt att använda och så rent det blev. Medlet som tätar betongpannor står på tur att användas.”

– Bengt-Åke Sparrman

BRF Lejonstenen

"Vi var så nöjda med provjobbet att vi ville skriva in i upphandlingen av ommålning att det skulle vara Husrekond som tvättar med sina giftfria medel"

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trädgård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster