Isbergs

Din pålitliga partner för miljövänliga entreprenadtjänster. Varför välja Isbergs.nu? Vi erbjuder inte bara ett brett spektrum av tjänster, utan vi utför dem också med omsorg om miljön. Vi är stolta över att arbeta på ett miljövänligt sätt för att bevara och skydda vår omgivning. Våra erfarna och kunniga team använder sig av modern utrustning för att säkerställa effektiva och hållbara resultat.

Våra tjänster

• Gräsklippning

• Ogräsborttagning

• Sopning

• Trädgårdsskötsel

• Grävning

• Dikesklippning

Certifikat & Kvalifikationer

Kompetensbevis: Arbete på väg 1 & 2

Motorsågs körkort: Motorsåg och Röjsåg A+B

”CANT” Certifierad installa- tör för TV och parabol

Yrkesförarbevis för: Grävmaskin och Hjullastare

Om oss

Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och med fokus på kunden. Företaget startades av mig Henrik 2009. Vår inriktning är det mesta inom lantbruk och försäljning och leverans av ”hösilage” efter kundens önskemål. När det gäller grönvård vänder vi oss till både privatpersoner och företag/föreningar.

Det här säger våra kunder om oss

”Henrik Isberg ansvarar sedan flera år för snöröjning på våra två gator, som är krävande backar. Han sköter sitt uppdrag med noggrannhet, effektivitet med en kraftfull snöröjningsmaskin och är lyhörd i kontakten med oss.”

– Eva Dahlgren, Hovås Enebackarna

”Så glad att vi varit trogna kunder ett par år nu - när sommaren varit rekordvarm och torr så kan vi ändå lita på leverans! Precis öppnat bal nummer två från årets skörd och det lukta gott och hästartna äter med god aptit. 190 kg storleken passar oss utmärkt - positivt överraskade över hur mycket lättare de var att handera för oss som rullar dom för hand.”

– Petra Gren, Stallägare

”Henrik är en entrepenör som ställer upp i alla lägen och jobbar snabbt, noggrant och är effektiv. En trygg samarbetspartner vi är glada att ha.”

– Maria Olofsson, Stallägare

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trädgård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster