JPA Sverige – Kundfokuserad revision & redovisning

Snyggt, rätt och i tid! På JPA Sverige erbjuder vi tjänster inom revision och redovisning. Vi skiljer oss från mängden genom att vara proaktiva och agera som bollplank för våra kunder. Att ha en löpande dialog under hela året ser vi som en förutsättning för ett utvecklande samarbete. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar, både inom revision och redovisning. Idag arbetar ca 20 medarbetare med att erbjuda tjänster av hög kvalité.

Certifikat & Kvalifikationer

• Auktoriserade revisorer

• Auktoriserade redovisningskonsulter

Om oss

Vi är en självständig byrå från Göteborg med främsta kundbas i Västsverige, men vi har även kunder i övriga landet och internationellt, och geografiska avstånd överbyggs allt enklare i takt med teknikens utveckling. Oavsett vilka tjänster vi utför är kvalité viktigt för oss. Kvalité i ett tjänsteproducerande företag utgår från kompetenta och nöjda medarbetare, och vår fasta övertygelse är att personalen är byråns viktigaste resurs.

Våra tjänster

• Revision – granskning av redovisning, årsredovisning & styrelsens förvaltning

• Redovisning – Löpande bokföring, avstämningar & årshandlingar

• Skatterådgivning

• Ekonomisk förvaltning

•Löneadministration

Det här säger våra kunder om oss

Brf Matrosen

”För oss i Brf Matrosen, är JPA Sverige mycket värdefulla. Vi får snabba, kloka, värdefulla svar och alltid ett trevligt bemötande vid kontakt. JPA Sverige är tryggheten för oss i styrelsen.”

Brf Brittsbo Ängar 3

”Letar ni efter en byrå som har hög service, snabba svar, trevligt bemötande och som ger förslag för att din förening ska bli bättre? Då ska ni välja JPA Sverige alla dagar!”

Kontakta oss

Markus Warnberg

Auktoriserad revisor och partner