Monitor

Vill ni slippa krångliga porttelefoner och nyckelproblem? Då är Monitor rätt leverantör för er. Vi erbjuder Dinbox – säkerhetslösningen som samlar passersystem, porttelefoni, digitala bokningstavlor och postboxar i en smidig tjänst. Det gör att ni enkelt kan spärra borttappade taggläsare, boka tvättider med telefonen och ta emot post med ökad säkerhet. Med Dinbox blir boendet tryggare och vardagen smidigare.

Våra tjänster

• Passersystem

• Porttelefoni

• Postboxar

• Bokningstavlor

• Kameraövervakning

• Larmsystem

Certifikat & Kvalifikationer

SSF 130 – Stöldskyddsföreningen

Svensk Brand och Säkerhetscertifiering

Utvald samarbetspartner med HSB

Polisens tillstånd att bedriva verksamhet för larminstallation

Om oss

Monitor är en certifierad anläggarfirma och kunniga i alla led av processen, från installation till tjänster efter installationen. Vi värderar en nära kontakt med våra kunder och delar gärna med oss av kunskap som kan öka säkerheten i deras fastighet.

Det här säger våra kunder om oss

BRF Plantagegatan

”Ni har varit väldigt tillmötesgående och lyhörda för de problem som dykt upp och kommit med konkreta förslag till lösningar. Så, ja, jag tycker att ni har varit ett bra stöd under hela processen.”

– Mikael Augustinsson

BRF Göteborgshus

”Postboxarna tar rätt lite plats och är bra placerade för de boende. Flera upplever det även som positivt att kunna få paket levererade direkt till postboxen. Då slipper de gå till utlämningsstället.”

– Mats Edvardsson

BRF Nyx

Vi har kompletterat upp ett jättebra system som funkar väldigt bra. Så vi har bara positivt att säga när det gäller Monitor. Deras personal är väldigt snälla och duktiga!”

– Ove Elisson

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trädgård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster