Olden Bygg & Miljö

Behöver ni ett säkert och smidigt stöd i era projekt? Som erfarna miljö-, bygg- och fastighetskonsulter är vi med er hela vägen. Alltid med miljö, hållbarhet och kvalitet i fokus. Vi erbjuder också styrelsestöd där ni får hjälp av en extern och lyhörd BRF-konsult som underlättar ert viktiga arbete genom råd, stöd och avlastning. Med vår hjälp kan ni tryggt fokusera på rätt saker i er förening.

Våra tjänster

• Styrelsestöd

• Fastighetsförvaltning

• Radonmätning

• Projekt- & byggledning

Certifikat & Kvalifikationer

Entreprenadbesiktning (SC0634-15)

KA-behörighet K enligt Kiwa Byggledning

Anslutna till SBR

Sweden Green Building Council

Om oss

Olden startades 2013 och vår ledstjärna är: “I allt arbete som görs ska vi se till att framtidssäkra byggnader och dess miljö, så att våra barn och barnbarn kan leva hållbart”. Under åren har vi växt och det har tillkommit både nya medarbetare och expertområden.

Det här säger våra kunder om oss

BRF Bäcken

”Att ha Kajsa i vår styrelse skapar trygghet. Hennes breda kunskap av BRF-arbete ger bra support för att ta rätt beslut genom att tänka logiskt och kostnadseffektivt. Kajsa stödjer på ett bra sätt för att styra upp kort- och långsiktiga beslut.”

– Ulrika Thuresson

Kraftstaden Fastigheter

”Vi har fått stor hjälp i många avseenden, och framför allt vill jag lyfta fram vår dialog. Den är mycket bra, inte bara med mig som beställare och byggherre men även med entreprenörerna”

– Andreas Danielsson, projektledare

Brf Furumossen

”Olden borgar för kvalitet, kunskap 
och modernitet. Vår styrelse har nu fått verktygen att vara den beslutande styrelse som vi önskar vara. Genom Kajsas vägledning och inspiration så lyfter vi vår Brf till nya höjder. Går er styrelse i tankar om att utveckla styrelsen rekommenderar jag Kajsa och Olden Bygg & Miljö.”


– Matias Ghansah, ordförande

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trädgård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster