Takorama Elteknik

Välkommen till TAKORAMA ELTEKNIK! Med över 30 års kompetens och Yes-Din Elkontakts 12 års erfarenhet är vi din expert inom takentreprenad, solenergi, och elteknik. Vi levererar helhetslösningar med tätskikt för tak, sedum, och solenergilösningar. Dessutom, med vår starka eltekniska kompetens, hanterar vi allt från laddinstallationer till belysning och kraftlösningar. Vårt team består av över 30 välutbildade medarbetare som jobbar i Västra Götaland. Som en del av Soltechkoncernen har vi spännande projekt och samarbeten i vår framtid. Välj oss för kvalitet och kompetens!

Våra tjänster

• Elteknik

• Solenergi

• Takläggning

• Tätskikt

• Taksäkerhet

• Takskottning

• Service

Certifikat & Kvalifikationer

Elinstallatör med allmän auktorisation, Elsäkerhetsverket

Om oss

Takorama Elteknik, resultatet av en sammanslagning mellan Takorama och Yes-Din Elkontakt, erbjuder över 30 års samlad erfarenhet inom takentreprenad, solenergi och elteknik.

Det här säger våra kunder om oss

Evolabel

”Din Elkontakt är en elfirma som överträffat våra förväntningar. Både kvalitet på jobbet, leveransprecision men också kundbemötande”

– VD Mattias Ackers

PNW-Bygg

”Vi på PNWBYGG väljer Din Elkontakt i Kungälv som samarbetspartner för att dom ger oss en fantastisk service, bra utfört jobb och en bra dialog under arbetets gång.”

– Nicklas Werner

IHM

”Din Elkontakt i Kungälv AB håller alltid uppskattade kalkyl både gällande pris och tid och kommer alltid med genomarbetade förslag på förbättringar.”

– Johan Källholm

Kontakta oss för offert

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trädgård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster