Martina2023-10-27T10:37:26+00:00

Vi har samlat ihop utvalda leverantörer som kan hjälpa din BRF.

Vi vill göra det enkelt för er BRF att ta trygga beslut, vad det än gäller. Därför samlar vi alla de leverantörer ni behöver på en och samma plats. Alla är certifierade, har goda referenser och uppfyller våra höga krav på kvalitet och hållbarhet. Det gör det lätt för er styrelse att välja rätt leverantör. Välkommen till BRF-guiden, en plats för trygga beslut.

Vi har samlat ihop
utvalda leverantörer
som kan hjälpa din BRF.

Vi vill göra det enkelt för er BRF att ta trygga beslut, vad det än gäller. Därför samlar vi alla de leverantörer ni behöver på en och samma plats. Alla är certifierade, har goda referenser och uppfyller våra höga krav på kvalitet och hållbarhet. Det gör det lätt för er styrelse att välja rätt leverantör. Välkommen till BRF-guiden – en plats för trygga beslut.

Tjänster

Bygg & förvaltning

Energi & VVS

Flytt & transport

Larm & säkerhet

Ekonomi & konsultation

Alltid certifierade leverantörer och alltid med goda referenser!

Hej! Jag heter Karin och är kundansvarig hos oss.. Hör gärna av dig med formuläret nedan så återkommer jag inom kort.

Vanliga frågor

Vad är BRF-Guiden2022-12-15T10:49:03+00:00

BRF-Guiden är skapad för att bostadsrättsföreningar lätt ska kunna navigera den marknad de befinner sig i Byggbolag, entreprenader och installatörer, det finns väldigt många leverantörer och med denna guide kan styrelsen lätt få goda insikter till sina kommande beslut.

Hur beställer jag BRF-Guiden2022-12-15T10:47:51+00:00

BRF-Guiden skickas ut helt kostnadsfritt till tusentals föreningar i Sverige. Har du inte fått ett ex skickat kan du kontakta oss här. Vill ni hellre prenumerera på vårt nyhetsbrev och få guiden digitalt trycker ni bara här.

Vilka företag är med i BRF-Guiden2023-01-12T13:15:45+00:00

Antalet företag som är anslutna till BRF-Guiden är ständigt växande. Alla certifierade enligt deras branschstandard, och sträcker sig från allt mellan byggfirmor och plåtslageri, till lås- och larmföretag, till revision och redovisnings byråer. Alla med goda recensioner och omdömen från tidigare jobb med andra BRF:er.

Vilka fördelar får våran förening av BRF-Guiden2022-12-15T10:46:19+00:00

Genom BRF-Guiden får er förening och styrelse ett bättre underlag inför de beslut som ni behöver ta. Det kan gälla tillbyggnation, nya inpasseringsrutiner till fastigheten eller hur ni bäst energioptimerar fastigheten. Vi tror att med noga utvalda och välrenommerade leverantörer så kan er förening känna en större trygghet i era beslut.

Läs våra senaste artiklar

Trygga leverantörer för din BRF

4 april, 2023|

Trygga leverantörer för din BRF BRF-Guiden hjälper bostadsrättsföreningar genom att samla Sveriges mest seriösa och erfarna leverantörer på ett och Läs mer

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få BRF-Guiden digitalt?

* indicates required
Till toppen