Om oss2024-02-08T09:48:38+00:00

Om oss

Vi hjälper BRF:er genom att samla Sveriges mest seriösa och erfarna leverantörer på ett och samma ställe.

Vårt mål är att göra leverantörsvalet enkelt och tryggt för landets alla BRF:er. För vi vet hur viktigt det är att välja rätt i dagens leverantörsdjungel – där många saknar erfarenhet och expertis. Våra utskick fungerar därför som en uppskattad kompass, där tusentals BRF:er snabbt hittar precis den certifierade och välrenommerade hjälp de behöver. Vill ditt företag vara med? Registrera konto här.

Våra utskick är både postala och digitala

BRF-guiden vill göra det enkelt för bostadsrättsföreningar att ta trygga beslut, vad det än gäller. Därför samlar vi in pålitliga leverantörer och marknadsför dem kontinuerligt mot landets alla BRF:er. Dels via postala utskick, dels via vår hemsida. Klicka på knappen nedan, så får du se hur vi presenterar våra vassa BRF-leverantörer.

Så här går det till

De postala utskicken görs i olika områden, storlekar och omgångar under året och erbjuds endast de leverantörer som är med på vår hemsida. Det ska vara lätt för landets alla BRF:er att välja rätt, och därför är kravet att våra leverantörer alltid ska vara certifierade och ha goda referenser.

Vill ni marknadsföra er mot Bostadsrättsföreningar? Ta gärna kontakt med oss i dag, så hittar vi ett paket som passar er bäst.

Vanliga frågor

Vad är BRF-Guiden2022-12-15T10:49:03+00:00

BRF-Guiden är skapad för att bostadsrättsföreningar lätt ska kunna navigera den marknad de befinner sig i Byggbolag, entreprenader och installatörer, det finns väldigt många leverantörer och med denna guide kan styrelsen lätt få goda insikter till sina kommande beslut.

Hur beställer jag BRF-Guiden2024-02-08T15:14:49+00:00

BRF-Guiden skickas ut helt kostnadsfritt till tusentals föreningar i Sverige. Har du inte fått ett ex skickat per post eller digitalt kan du kontakta oss här.

Vilka företag är med i BRF-Guiden2023-01-12T13:15:45+00:00

Antalet företag som är anslutna till BRF-Guiden är ständigt växande. Alla certifierade enligt deras branschstandard, och sträcker sig från allt mellan byggfirmor och plåtslageri, till lås- och larmföretag, till revision och redovisnings byråer. Alla med goda recensioner och omdömen från tidigare jobb med andra BRF:er.

Vilka fördelar får våran förening av BRF-Guiden2022-12-15T10:46:19+00:00

Genom BRF-Guiden får er förening och styrelse ett bättre underlag inför de beslut som ni behöver ta. Det kan gälla tillbyggnation, nya inpasseringsrutiner till fastigheten eller hur ni bäst energioptimerar fastigheten. Vi tror att med noga utvalda och välrenommerade leverantörer så kan er förening känna en större trygghet i era beslut.

Till toppen