Så ökar ni trivseln i er BRF

I en bostadsrättsförening finns allmänna utrymmen med vissa regler. När dessa inte respekteras påverkas både trivseln och säkerheten. Känner ni igen er? Inga problem – här kommer tre tydliga tips på hur ni enkelt ökar trivseln och säkerheten i er BRF.

Digitalt bokningssystem i tvättstugan

Ibland händer det att boende slarvar med sina tvättider, glömmer tömma torktumlaren på ludd eller att tvätt försvinner. Detta kan skapa riktigt friktion mellan alla boende. För att slippa tråkig grannsämja rekommenderar vi ett elektroniskt bokningssystem med en digital bokningstavla. Då blir den enklare att boka tid samtidigt som alla tydligt ser vem som tvättar.

Kameraövervakning för bättre sopsortering i miljörummet

Sophämtning är kostsamt för många bostadsrättsföreningar – särskilt om de  boende undviker att följa regler för grovavfall och källsortering. Därför rekommenderar vi att ni sätter upp en kamera på väggen i miljörummet. Då kan ni vid behov se vem eller vilka som slarvar med skräpet. Samtidigt får ni stenkoll på tunnorna och undviker på så sätt att de blir överfulla.

Minska obehörigt spring med passersystem och porttelefon

En vardaglig utmaning för många bostadsrättsföreningar är att hålla obehöriga borta från trappuppgången. Därför rekommenderar vi elektroniskt passersystem samt porttelefon. Då slipper ni nycklar och portkoder på vift. Istället kan ni tryggt förlita er på smidiga nyckeltaggar som dels minimerar risken för obehörigt intrång, dels är enkla att spärra om de skulle tappas bort.

Hos oss hittar du endast certifierade leverantörer

Har ni det stökigt i ert soprummet? Upplever ni att det är obehörigt spring i trappuppgången? Hos oss hittar du alltid lösningen på de utmaningar som kan uppstå i en BRF. Gör så här: spana in våra leverantörer och välj de tjänster som passar er bäst. Alla våra leverantörer är certifierade, välrenommerade, trygga att anlita och trevliga att arbeta med. Kort sagt, vi har samlat de bästa på en plats – så att ni enkelt kan göra trygga, kostnadssmarta och långsiktiga val.

Hitta din BRF-leverantör

Bygg & Hantverk

Ekonomi & Juridik

Flytt & Transport

Hus & Fastighet

Mark & Trägård

Larm & Säkerhet

El & Energi

Övriga tjänster